Mediana išče nove moči. več tule.

ZLATI PRIJATELJ

SREBRNI PRIJATELJ

BRONASTI PRIJATELJ

ŠPORTNA LOTERIJA, PRIJATELJ PROJEKTA RISING FUTURE

Športna loterija logo

 

Športna loterija je največji ponudnik športnih stav v Sloveniji. V svoji ponudbi zajema napovedi, e-igre, virtualne igre in srečke. Športna loterija je podpisnica Standardov odgovornega prirejanja iger na srečo, v sklopu katerih se zavezuje družbeno odgovornemu prirejanju iger na srečo in vzpostavljanju ravnovesja med dobičkom, pričakovanji in željami igralcev ter vzdrževanju javnega reda, predvsem preprečevanju zasvojenosti z igrami na srečo in uveljavljanju zaščite občutljivih skupin.

V svojem delovanju je zavezana izvajanju iger kot dejavnosti posebnega družbenega pomena. Poleg tega, da se potrošnikom zagotavlja varna in uravnotežena ponudba iger na srečo, pomeni ta dejavnost edinstven vir sredstev za invalidske, humanitarne in športne organizacije.

Luka Steiner, Predsednik uprave, Športna loterija

Luka Steiner, Športna loterija

 

Kako v podjetju Športna loterija razmišljate o trajnosti in kako jo integrirate v vaše vsakdanje poslovanje?

O trajnosti razmišljamo zelo široko, moto naše družbe je namreč Stavimo na trajnost. O tem poudarjeno pišemo tudi v naši novi obdobni strategiji, v okviru vizije, poslanstva, vrednot in ciljev. V osnovi to pomeni, da se kot družba znamo prilagoditi na vsakršne okoliščine in delovati v vsakem družbenoekonomskem stanju. Zato je trajnost pomemben steber naše strategije, pomeni osredotočenje na osnovno dejavnost in rentabilne produkte, katere izvajanje pa spremljamo na letni ravni preko strateških ciljev in njihove operacionalizacije.

Kaj vidite kot največje prepreke pri doseganju trajnostnega poslovanja in kako v vašem podjetju te izzive rešujete?

Največje prepreke in hkrati reševanja težav so v razumevanju in sodelovanju z vsemi našimi deležniki na trgu iger na srečo, dvigovanje naše prepoznave, zaščita družbe, največjo skrb pri tem posvečamo kibernetski varnosti in certificiranjem, potem upravljanje in racionalizacija naše prodajne mreže in nerentabilnih produktov, in vse to v okviru pomembnih časovnih mejnikov.

Deli: